Dan zaljubljenih uz Frajle u Arsenalu Zadar, publika ih s nestrpljenjem očekuje

189
Podijeli objavu
Dan zaljubljenih uz Frajle u Arsenalu Zadar
Foto: Press

Nakon kraćeg odmora, The Frajle, popularni novosadski ženski bend, u veljaču ulaze poprilično radno. ‘Valentinovski tjedan’ će tako obilježiti koncertima, a na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače Frajle će nastupiti u Zadru, u dvorani Arsenal.

Prošlo je dvije godine od njihovog posljednjeg koncerta u Arsenalu, a po reakcijama na društvenim mrežama, može se reći da ih zadarska publika s nestrpljenjem očekuje.

Svi koji su bili na koncertima Frajli znaju koja se čarolija tamo događa, jer Marija, Nataša, Jelena i Nevena na svoje nastupe donose nezaboravnu večer uz puno dobre glazbe, smijeha i atmosferu, koja se teško može opisati riječima.

Obrade u posebnim interpretacijama, kojima osvajaju publiku od 2009. godine, njihova su posebnost, koja ih izdvaja od ostalih izvođača na glazbenoj sceni i kojima su magnetski privukle publiku različitih glazbenih smjerova.

Publika na njihovim koncertima pjeva u glas, bilo da se radi o autorskim pjesmama Frajli poput “Ich Liebe Dich”, “Štiklice” i “Ljubi,ljubi” ili poznatim hitovima kao “Nedostaješ mi ti”, “Tišina”, “Zar je voljeti grijeh” ili “Meni trebaš ti”, koji dovode atmosferu do vrhunca.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here