HACKING IKEA: Uskoro započinje natjecanje u hakiranju IKEA proizvoda

130
Podijeli objavu
Hacking IKEA
Foto: Press

U četvrtak 14. lipnja u deset sati ujutro započinje novo izdanje Hacking IKEA natjecanja u sklopu festivala Design District Zagreb. U staroj Vojnoj bolnici, smještenoj u Vlaškoj 87, petnaest natjecatelja okupljenih u šest tandema i tri individualca, i ove će godine tijekom festivala hakirati IKEA proizvode.

Natjecatelji, koje čine dizajneri, arhitekti i entuzijasti, na raspolaganju će imati dva dana kako bi IKEA proizvodima dali novu funkciju u domu i time doprinijeli njegovanju kulture ravnopravnosti kod kuće. Ovogodišnja tema natjecanja je ‘Ravnopravnost je bolja za sve’, a svi koji to žele, mogu posjetiti Vojnu bolnicu i provjeriti kako napreduju radovi 14. i 15. lipnja od deset ujutro do deset navečer.

Pobjednika natjecanja, koji će biti proglašen u subotu 16. lipnja u 12 sati, očekuje stručni put u Švedsku, a svi sudionici osvojit će IKEA poklon-bonove. Nakon proglašenja slijedi izložba svih radova koja će biti otvorena do kraja festivala Design District Zagreb, 17. lipnja u 22 sati.

Hacking IKEA
Foto: Press

Kad se umore od razgledavanja, posjetitelji mogu svratiti do dvorišta stare vojne bolnice u Vlaškoj i predahnuti u Zoni za chillanje koju je opremila IKEA.

Hacking IKEA natjecanje održava se treću godinu zaredom u sklopu Design District Zagreb festivala, a cilj mu je potaknuti sudionike na promišljanje izvan uobičajenih okvira kako bi namještaj za dom personalizirali i prilagodili navikama, potrebama i željama vlasnika.

Raspored događanja:

Natjecanje:
14. lipnja 10:00 – 22:00
15. lipnja 10:00 – 22:00

Proglašenje pobjednika:
16. lipnja 12:00 – 12:30

Izložba radova:
16. lipnja 12:00 – 22:00
17. lipnja 10:00 – 22:00

Hacking IKEA
Foto: Press

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here