MILJENIK PUBLIKE: Petar Grašo u Zadru potvrdio da je jedan od najpopularnijih pjevača

91
Podijeli objavu

Petar Grašo u Zadru

U sklopu svoje aktualne turenje, Petar Grašo je sinoć u Zadru, u dvorani Krešimira Ćosića, održao koncert kojeg će publika još dugo pamtiti.

Uz posebnog gosta Tončija Huljića, Grašo je oduševio na tisuće i tisuće Zadranki i Zadrana, ali i fanova koji su doputovali iz cijele Dalmacije. Publika je Grašu dočekala s iskrenim oduševljenjem, a cijela je dvorana pjevala uglas sve najveće Grašine hitove više od dva puna sata.

Petar Grašo u Zadru

Grašo je koncert otvorio s pjesmom “Šporke riči”, nakon koje je uslijedila uspješnica “Srce za vodiča” i Grašin veliki hit “Trebam nekoga”, a upravo je s tom pjesmom Grašo kao debitant davne 1996. odnio pobjedu na Zadarfestu.

Uz raskošnu produkciju i emotivnu atmosferu, Grašo je sinoć publiku proveo kroz glazbenu retrospektivu svojih najvećih hitova i još jednom pokazao zašto je miljenik publike već 20 godina.

Tijekom koncertne večeri, nizali su se hitovi “Ne boli me”, “Ljubav jedne žene”, “Što je to od mene ostalo”, “92” i mnoge druge, a uz aktualne megahitove “Ako te pitaju” i “Moje zlato”, Grašo je atmosferu na Višnjiku doveo do usijanja.

Publika je s oduševljenjem dočekala i Tončija Huljića, a uz Huljićeve samostalne izvedbe, Grašo i Tonči Huljić zapjevali su i zajedno.

Nakon trijumfa u Zadru, Petar Grašo nastavlja s turnejom po velikim dvoranama – sljedeći je termin 14. travnja u Areni Varaždin, pa potom slijedi koncert u Osijeku, 5. svibnja.

Petar Grašo u Zadru

Foto: Antena Zadar & Marko Dimić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here