ZANIMLJIVA INICIJATIVA: Nacionalni nogometni stadion treba biti izgrađen u Vukovaru

0
Podijeli objavu
Mirjana Semenić Rutko
Foto: Press

Viceprvaci svijeta u nogometu vratili su se domovima diljem Hrvatske, uz razdragani narod koji ih je dočekao i priredio im dobrodošlicu kakvu i zaslužuju.

Na marginama propitivanja stanja u hrvatskom nogometu i mogućnosti da se on “počisti” i poboljša kako i zaslužuje nacija koja ima drugu najbolju momčad na svijetu, povele su se i priče o gradnji nacionalnog stadiona.

Hrvatska braniteljica iz Vukovara, poduzetnica i članica Gradskog vijeća Grada Vukovara smatra da je samo jedno mjesto u Hrvatskoj u kojemu bi se trebao graditi nacionalni nogometni stadion.

“Želimo li doista učiniti nešto što će dovesti mladost u Slavoniju i Vukovar učinimo pravu stvar. Kao braniteljica, majka, liječnica, poduzetnica i članica Gradskog vijeća Grada Vukovara, pozivam hrvatsku Vladu i Premijera da novi nacionalni stadion izgrade u Vukovaru, mjestu koje je zaslužilo novi život. Neka iz pepela iznikne novi život i sport dovede mladosti veselje u Vukovar. Neka se probudi zelena Hrvatska i svojim plodovima podari snagu razvoju sporta i međusobnog poštivanja. Kao građanka voljene mi Domovine želim Istoku Hrvatske razvoj i ekonomski prosperitet koji će nam dovesti mlade ljude i stvaranje mladih obitelji. Uložimo zajedno i dokažimo svoje zajedništvo u izgradnji našeg Vukovara”, pozvala je dr. Mirjana Semenić Rutko, apelirajući na sve nadležne da poslušaju njezin prijedlog i ukoliko razmatraju gradnju stadiona, da on bude samo na jednom mjestu u Lijepoj našoj – u Vukovaru.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here