BANDIĆ POZIVA NA INTERLIBER: “Ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Parking također”

247
Interliber
Foto: Zagrebački velesajam

Uoči međunarodnog sajma knjiga i učila Interliber gradonačelnik Milan Bandić uputio je poruku građanima.

U poruci stoji:

Drage Zagrepčanke i dragi Zagrepčani,

dragi ljubitelji knjige,

sa zadovoljstvom vas pozivam na 40. međunarodni sajam knjiga i učila Interliber, koji se se od 7. do 12. studenoga održava tradicionalno na našem Zagrebačkom velesajmu. Na najvećem sajmu knjiga predstavlja se više od 300 izlagača iz 16 zemalja. Očekuju vas puni paviljoni, novi naslovi, brojna kulturna događanja i susreti, kvizovi znanja te poseban rođendanski premium program.

Imajući u vidu važnost knjige za hrvatsku kulturu, za obrazovanje i hrvatsko društvo uopće te vodeći računa o otežanoj situaciji u kojoj su se našli hrvatski knjižari i nakladnici, ove smo godine potporu nakladništvu odlučili dati putem stavljanja na raspolaganje izložbenog prostora Zagrebačkog velesajma uz simboličnu naknadu od jedne kune. Ne zaboravimo također, da od početka ove godine sva zagrebačka djeca do 15 godina imaju besplatan upis u sve gradske knjižnice.

Kao i prijašnjih godina ulaz za sve posjetitelje je besplatan. Parking također.

Dodatno, za posjetitelje smo pripremili i tri posebne gradonačelnikove nagrade u obliku prigodnih kompleta izdanja djela poznatih hrvatskih književnika.

Hvala vam na dolasku!

Vaš gradonačelnik

Milan Bandić

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here