Koncertom u zagrebačkom Domu sportova “Gazde” obilježavaju 30. rođendan!

170
Foto: Press

“Zagrebački beatlesi s tamburama”, kako često nazivaju tamburaški sastav “Gazde”, ove godine slavi 30. godišnjicu djelovanja. Tim povodom “Gazde” su najavile veliki povratak u Dom sportova, gdje će 12. prosinca održati veliki slavljenički koncert.

Do sada je ovaj sastav objavio više od 150 pjesama, svirao je na više od 2500 koncerata, a o njihovom uspjehu najbolje govori popularnost njihovih pjesama. Teško bi našli nekoga tko ne zna za hitove “Još i danas zamiriši trešnja”, “Ja pijem da zaboravim”, “Zbog tebe sam to što jesam”, “Ostarit ću ja, ostarit ćeš ti”…

Slavljenički koncert održat će na 29. godišnjicu svog prvog nastupa u Domu sportova, koji su održali 12. prosinca 1994. godine. Najavljeni koncert bit će njihov šesti nastup u Domu sportova, na njemu će ponosno predstaviti svoj novi studijski album “Ispod ovih oblaka” na kojem je čak 18 novih pjesama.

“Album smo dugo čekali, komentari su odlični, a promocija i koncertna turneja ’30 godina Gazda’ trajat će cijelu ovu slavljeničku godinu. Osim po brojnim gradovima u Hrvatskoj, turneja se nastavlja i po Mađarskoj, Austriji i Njemačkoj, a krajem ljeta Gazde odlaze i na šest velikih koncerata u Kanadu i Ameriku. Kruna cjelogodišnje turneje bit će veliki koncert 12. prosinca u Domu sportova u Zagrebu, gdje ćemo prirediti nezaboravni show za svoje najvatrenije fanove. Koncert u Domu sportova bit će i televizijski snimljen, a live album s koncerta ’30 godina Gazda’ očekuje se uskoro nakon koncerta”, izjavili su Gazde.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here