KRATKE UPUTE ZA ŠVALERE: Evo kako u tri jednostavna koraka zavesti udanu ženu

1641

muskarac-zena-690

One ne traže ljubav do kraja života, davno su prestale vjerovati u bajke o princu na bijelom konju. Dobro znaju što žele, čak i ako to ne žele priznati ni sebi.

[AdsWithin]Muškarac koji želi zavesti udanu ženu treba ju samo u tri koraka uvjeriti da je on taj koji će ispuniti sve njene želje.

1. Zadirkujte
Za početak trebate stvoriti privlačnost. Aluzije na seks najbolji su način, jer na koncu konca oko toga će sve vrtjeti. No morate to činiti jako pažljivo. Nemojte biti izravni, vulgarni ili perverzni.
Samo ju trebate potaknuti da o vama razmišlja kao nekome s kime se može seksati. Na vama je da li će to biti rješavanje psiho-testa o seksulnoj kompatibilnosti, horoskopsko tumačenje seksualnih fantazija…

2. Učinite da se osjeća lijepom
Većina udanih žena ne sojeća se privlačnom – jedini muškarac u njihovom životu vjerojatno je uzima zdravo za gotovo i odavno joj je prestao dijeliti komplimente.
Također, osobito ako je rodila vjerojatno je izrazito samokritična oko svoga tijela. Šarmirajte ju jednostavnim komplimentima. No morate biti pažljivi i iskreni. Ona više nije klinka pa teško da će pasti na otrcano “imaš prekrasne oči i super sise”. Većina je izrazito nezadovoljna svojom guzom pa joj recite kako izgleda “opako seksi u tim hlačama”
Pohvalite i grudi, ili prekrasnu kosu, glatku mladenačku kožu ili bilo što. Važno je samo da pohvalite ono što zaista smatrate seksepilnim na njoj te da to izvedete pristojno, a opet dovoljno “prljavo”. Opet, ako ćete biti otrcani, i onda nećete ostaviti dojam Casanove za kojim ona čezne.

3. Opustite je i dokažite kako ste diskretni
Vi ne gubite ništa, ali ona riskira sve. Dajte joj do znanja kako ne tražite ozbiljnu vezu, i možda još važnije, uvjerite ju kako ste diskretni.
Bilo da je to decidirano “Toliko si seksi da iako ne želim vezu s tobom, ne mogu prestati razmišljati kako prstima prelazim preko tih seksi bedara…”
Pokažite joj da znate pravila preljuba, kako bi razmišljala o vrućim orgazmima koje ćete joj pružiti, a ne o skandalu ili riziku.

Izvor: Magazin.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here