OVAJ ČOVEK ŽIVI SA PET ŽENA: Što mislite spavaju li svi zajedno u krevetu? 

1721

pet-zena-690

Ovo je veoma neobična priča o čovjeku po imenu Brady Williams, njegovih pet žena i njihovih dvadesetčetvoro djece.

Porodica Williams se po svemu razlikuje od bilo koje normalne porodice, ali to nije sve, oni se razlikuju i od drugih poligamnih porodica.

Sebe vole da nazivaju “progresivnim poligamistima”. Brady i njegove žene su nekada bili mormoni, ali su odlučili da taj životni stil nije za njih i napustili su mormonsku zajednicu, koja se vjerovatno prepolovila nakon njihovog odlaska. Svaka žena živi u zasebnom ulazu sa svojom djecom, a Brady svake večeri menja krevet u kom spava, tako da ga svaka od žena ima pored sebe svake pete noći. Nikada ne spavaju svi zajedno, niti se bilo koja od žena miješa u njegove odnose s nekom drugom ženom. Iako izgleda čudno, oni zapravo imaju veoma stroga moralna načela.

Ono što se nameće kao pitanje je – kako se izdržavaju? Brady posjeduje građevinsku firmu, a neke od žena su takođe tu zaposlene. Njih pet su sve odrasle u istom mjestu i sve su rodice. Iako često izbiju problemi, ova neobična porodica ipak zrači nekom idiličnom atmosferom.

Ručaju svi zajedno, iako nemaju toliko veliku trpezu, a i mnoge druge aktivnosti obavljaju svi zajedno. Pogledajte kako izgleda ova velika porodica ili, bolje reći, malo pleme.

Izvor: Avaz.ba

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here