PRIČA KOJA LOMI SRCE: Popularni glumac umro ženi na rukama, imao je svega 39 godina

501

Andy Whitfield

Bio je na vrhuncu karijere, u ulozi života, a onda je okrutna bolest stala na kraj svemu. Udovica glumca Andyja Whitfielda ovih dana ponovno proživljava najteže dane u svom životu.

Sada je, naime, objavljen je dokumentarac koji je pratio njegovu borbu s rakom, javlja Dnevnik.hr.

Andy Whitfield bio je inženjer koji je u Australiji odlučio postati glumac. Uspio je nakon nekoliko godina traženja prilike, i to dobivši ulogu u visokobudžetnoj seriji “Sparcatus”.

Ujedno, išlo mu je i na privatnom planu, tada je već dugo bio u ljubavi sa Australkom Vashti. Kad je krenuo sa snimanjem druge sezone serije, dijagnosticiran mu je rak.

Imao je svega 39 godina, a posljednje mjesece života snimao je filmaš Lilibet Foster.

Dokumetarac je nazvao “Be Here Now: The Andy Whitfield Story”. Njegova udovica kaže kako je zbog dokumentarca iznimno sretna, ali i tužna u isto vrijeme. Vashti danas sama odgaja njihovo dvoje djece, a film zapravo prati njihovu ljubavnu priču, kroz prizmu Andyjeve borbe s bolešću.

“Nadopunjavali smo se i bili jedna osoba”, rekla je Vashti. Nakon osam mjeseci borbe s rakom, umro je supruzi na rukama. Dokumentarac o njegovoj borbi sniman je od trenutka kada je saznao da ima još šest mjeseci života.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here