RAJ ZA BICIKLISTE: “Zelena blaga Bilogore” jedinstveni ciklo-gastro užitak u prirodi

306
Biciklizam, priroda
Foto: Pixabay

“Zelena blaga Bilogore” jedinstveni ciklo-gastro užitak u prirodi, okupit će bjelovarsko-bilogorske OPG-ove koji proizvode domaću hranu, biciklijadu dugu 44 km, koju organizira Nippy Adventures (portal za promociju cikloturizma), a povezuje Bjelovarsko-bilogorsku i Virovitičko-podravsku županiju, animacijske programe- edukativno-kreativne radionice Šareni tanjur zdravlja.

Jedinstveni ciklo-gastro događaj “Zelena blaga Bilogore” održava se u nedjelju 9. travnja 2017. na seoskom turističkom domaćinstvu Vila Bilogore u Maloj Dapčevici 44 kod Grubišnog Polja.

Bilogora
Foto: Vila Bilogore

Pokrovitelj ove nove manifestacije, koja je već označena i kao TOP izlet u kontinentalnoj Hrvatskoj ovoga proljeća, je Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije, koja je od 2016. godine i službeno postala članica “European Destinations of Excellence” EDEN Network Europske komisije, najveće europske asocijacije održivog turizma.

“Zelena blaga Bilogore” predstavit će vam OPG Jareš – proizvođače sira iz Dežanovca, OPG Gorza s malinovim vinom iz Bjelovara, OPG Balja iz Garešnice s pčelinjim proizvodima te proizvode romske etno-kuće iz Velikog Trojstva.

Program:

8.00 – okupljane biciklista u središtu Virovitice kod Zagrebačke banke
8.30 – polazak na vožnju prema Maloj Dapčevici na imanje Vila Bilogore (18 km)
09.30 – 10.30 Bilogorski doručak
11.00 – polazak na MTB vožnju brdima Bilogore (44 km)
11.30 – Vilinski put – edukativna šetnja šumom
13.00 – Šareni tanjur zdravlja – edukativno-kreativna likovna radionica
14.00 – ručak
15.00 – slobodne aktivnosti – streličarstvo, jahanje, pješačenje, igralište

Bilogora
Foto: Vila Bilogore

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here