RIJEŠITE SE BRADAVICA ZAUVIJEK: Postupak je vrlo jednostavan, a lijek imate u svojoj kuhinji

1214

bradavice-690

Virusne bradavice javljaju se u više od 60 oblika, no najčešće su bezbojne. Iako se mogu pojaviti bilo gdje na tijelu, najčešće su na mjestima gdje koža dira drugu kožu.

[AdsWithin]Osim što su estetski problem, bradavice ponekad mogu početi rasti, bubriti i postati bolni. Iako znaju kako ih izazivaju virusi HPV-a, znanstvenici ne znaju zašto se točno pojavljuju. No zato narodna medicina daje jednostavno rješenje.

Dva važna upozorenja: ovim postupkom nikako ne skidajte bradavicu s kapka ili oko očiju. Također, prvo probajte staviti ocat na mali dio kože, kratko, kako biste provjerili eventualnu alergijsku reakciju.

Prije svega, temeljito operite sapunom i mlakom vodom bradavicu i kožu oko nje. Ako je moguće, namačite bradavicu u hladnoj vodi 10-ak min ili prislonite vatu s običnom vodom.

Namočite vatu jabučnim octom, prislonite je na bradavicu i učvrstite flasterom. Držite vatu na tome mjestu preko noći i nakon nekoliko dana bradavica bi trebala otpasti. Ponovite tretman nekoliko puta nakon što bradavica otpadne kako biste spriječili njezin ponovni rast.

Izvor: Net.hr

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here