Škoro “oprao” Milanovića: Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru poručivati da su ratovi gotovi

117

Škoro "oprao" Milanovića: Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru poručivati da su ratovi gotovi

Predsjednički kandidat Miroslav Škoro komentirao je na Facebooku oglas jednog od svojih protukandidata na predsjedničkim izborima Zorana Milanovića koji se nalazi na Trpinjskoj cesti u Vukovaru.

“Nije normalno na Trpinjskoj cesti u Vukovaru prije tužne obljetnice poručivati Vukovarcima da su ratovi gotovi. Nije normalno ignorirati njihovu bol. Nije normalno okretati glavu od činjenice da ti ljudi još uvijek traže svoje nestale i svakoga dana po gradu susreću ratne zločince koje hrvatsko pravosuđe do dana današnjeg nije kaznilo. Nije normalno silovanim ženama čiji silovatelji slobodno šeću poručivati da zaborave. Nije normalno praviti se da je ratno poglavlje zatvoreno dok ne riješimo otvorena pitanja s agresorom. I ne, nikako nije normalno da ovakav ignorant bude predsjednik Hrvatske. Slavni američki generali često su isticali da je samo za mrtve rat završio. Mrtvima odajemo počast i iskazujemo zahvalnost, a mi se nastavljamo boriti za svoju Hrvatsku. #sadilnikada”, napisao je Miroslav Škoro.

Uskoro je stigao odgovor iz SDP-a, a sročio ga je saborski zastupnik Peđa Grbin.

“Očito, Plenković nije jedini koji želi profitirati na ratu i stradanjima i hraniti se mržnjom. Imamo još jednog koji to čini, ne razmišljajući o posljedicama koje to ima za društvo. Zato mi se čini primjerenim podsjetiti i Andrej Plenković i Miroslav Škoro na jednu rečenicu od prije točno sedam godina: rat pripada povijesti, okrenimo se budućnosti svi zajedno!”, poručio je Grbin.

Foto: Facebook / Miroslav Škoro