‘ŠLJIVE SU RODILE’: U novom spotu Zdravko Čolić ‘blažen’ među ženama!

351
Zdravko Čolić  - 'Šljive su rodile'
Foto: Aleksandar Kerekeš Keky

Glazbena legenda te najveći majstor i vladar pozornica Zdravko Čolić, svoju je publiku oduševio novom pjesmom i spotom.


‘Šljive su rodile’ u Čolinom osebujnom glazbenom izričaju, najavljuju petnaesti po redu studijski album, koji stiže nakon izuzetnog ‘Vatra i barut’ u izdanju Hit Recordsa.

Novu pjesmu, za koju je u djelu glazbe i teksta zaslužan Zlatan Fazlić, dok aranžman zajednički potpisuju Nikša Bratoš i Dejan Petrović, prati i odličan video spot.

Izuzetno dojmljiv video sniman je na jednom vojvođanskom salašu, pod redateljskom palicom čovjeka koji je zaslužan za brojne Čoline spotove, Aleksandar Kerekeš Keky.

Cijela je priča izuzetno jednostavna, na salašu živi dvadesetak djevojaka. Drvo na kojem inače zajednički rastu jabuke, kruške i dunje, odjednom procvjeta i počnu rasti šljive. Nakon toga nastaje potpuna sreća, a djevojke se s veseljem posvećuju seoskim poslovima.

‘Dok smo radili pjesmu, Nikša je mislio kako bi se upravo trubači super uklopili u isto, nakon čega sam odlučio angažirati Dejana Petroviće Dekija i njegov orkestar, po meni jednog od ponajboljih trubača na ovim prostorima.’, istaknuo je Čola.

‘Šljive su rodile’ pogledajte i poslušajte na službenom YouTube kanalu Zdravka Čolića

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here