VIDEO: Domenica je već odavno osvojila srce publike, a sada ima novi hit koji će to potvrditi

141
Foto: Prosper Filipović

Domenic je danas objavila spot za svoju pjesmu “Jedna na 100”. Jedna od najpoznatijih pjevačica mlađe generacije ovu je pjesmu premijerno je izvela na festivalu Melodije Jadrana, a spot je sama osmislila.

Domenica je već odavno osvojila srce publike, a nova pjesma, koju potpisuju Tonči i Vjekoslava Huljić, donosi dozu zrelosti i novi je korak u karijeri talentirane pjevačice.

Foto: Prosper Filipović

Pjesmu prati i spot, koji je danas službeno predstavljen, a kojeg je u potpunosti osmislila upravo Domenica. Sniman je na dvije lokacije, za vrijeme izlaska sunca na Bačvicama i zalaska sunca na ušću Neretve.

Upravo je ušće Neretve, koje mnogi nazivaju i hrvatskom Kalifornijom, oduševio Domenicu i u trenutku kada je preslušala demo verziju pjesme, znala je kako će upravo ova lokacija biti u spotu.

Njezinu ideju realizirao je i pretočio u stvarnost Ivan Trpimir Lozić, a prizori koji ostavljaju bez daha savršeno prate sentiment pjesme “Jedna na 100”.

Također, ponovno dokazuje fantastičnu vokalnu izvedbu, autentičnost, strast prema glazbi i talent mlade pjevačice. Za vizualni identitet pobrinula se Matija Vuica, čije su ženstvene kreacije dale poseban touch spotu.

DOMENICA – JEDNA NA 100

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here