FOTO&VIDEO: Robert Kurbaša i Petra Kraljev u novoj pjesmi benda LJUBAVNICI

521
Robert Kurbaša i Petra Kraljev
Foto: Press

Samo par mjeseci nakon uspješnog singla Moja u suradnji s Lukom Basijem, Ljubavnici su svoje obožavatelje u mjesecu zaljubljenih odlučili počastiti prekrasnom baladom naziva Srce otključano koja govori o pravoj i iskrenoj ljubavi, upravo onakvoj kakvu svi priželjkujemo.

Autor glazbe i teksta je, kao i na prethodnih šest singlova, frontmen benda Mario Regelja dok producentsku palicu ovoga puta preuzima mladi i talentirani Luka Kovačić.
Spot je sniman u prekrasnoj prirodi Krapinsko-zagorske županije, na imanju Pačetina kod Svetog Križa Začretje, a ljubavnu priču o kojoj pjevaju Ljubavnici ispričali su nam glavni glumci spota, svima poznati Robert Kurbaša i Petra Kraljev, a sve pod redateljskim okom Luke Grgasa.

Robert Kurbaša i Petra Kraljev

“Skupila se jako dobra ekipa, kako njih glazbenika, tako i snimatelja, a na kraju i nas glumaca. Uvijek je užitak raditi s ljudima koji znaju što i kako nešto žele napraviti, a ovaj tim je jedan od takvih. Oni su imali trenutke svoje umjetničke slobode, isto kao i mi i zato niti malo ne sumnjam da će se fanovima, ali i svima ostalim pjesma i spot dopasti. Mario je jedan od onih pjevača koji da ispjeva Ciciban, zvučalo bi predivno. Uz taj pitki glas, kakav ima, mislim da je Srce otključano pun pogodak. Romantično, pjevno i pamtljivo!“, izjavila je Petra Kraljev koja nije krila svoje oduševljenje.

Robert se složio s Petrom i kratko nadodao: “Bilo je radno i zanimljivo. Predivan krajolik, divni ljudi i profesionalna ekipa su uvijek recept za dobar spot! Vjerujem kako će se to vidjeti i u kadrovima i kako će publika osjetiti tu zajedničku emociju.”

Kakvu su vam ljubavnu priču pripremili Ljubavnici poslušajte već danas na Youtubeu, a s obzirom da prethodni hit Moja ima preko 2 milijuna pregleda, vjerujemo kako je Srce otključano još jedan hit u karijeri Ljubavnika.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here